Hírek, Közzétételi kötelezzettség információk

Tanfolyami befizetés visszaigényles

Kedves Szülők!

2020. március 16-án a COVID-19 járvány miatt bezárt a Kispesti Uszoda. Ekkor sok gyermek a tanfolyami hónap közepén volt és több, befizetett tanfolyami napja is elmaradt a gyermekeknek.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. július 1-től ezeket a le nem járt tanfolyami befizetéseket visszafizetjük az Önök részére.

A visszafizetés menete:

 

  1. Kérjük töltsék ki a korábban használt „úszásoktatás díjának visszaigénylése” dokumentumot, különös tekintettel a visszafizetés módjára (készpénz/átutalás). Letölthető: LINK
  2. A kitöltött ívet, küldjék el gazdasagi@uszoda.kispest.hu e-mail címre.
  3. Amennyiben átutalást választottak, mint visszafizetés módja, a jelenléti ívek keresztellenőrzése utána a megállapított összeg visszautalásra kerül Önök részére és további teendőjük nincsen.
  4. Amennyiben készpénzes kifizetést választottak, mint visszafizetés módja, a jelenléti ívek keresztellenőrzése utána a megállapított összeget a Kispesti Uszoda főpénztárában tudják kézhez kapni előre egyeztetett időpontban.
  5. A visszafizetési kérelmeket 2020. augusztus 31-ig tudjuk elfogadni. az ezután érkezett kérelmek automatikusan elutasításra kerülnek.

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

 

Tisztelettel

 

 

Kispesti Uszoda Vezetősége

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük