Hírek, Kiemelt

Úszóbérlet újraindítások és tanfolyami visszafizetések

Úszóbérletek

Negyedéves, féléves és éves bérleteink, melyek 2020. március 16-a után jártak le, továbbra sem érvényesek. A bérletek újraindításának módja:

Újraindítás nyilatkozat alapján

Amennyiben vendégünk, a járványhelyzetből adódó korlátozó intézkedések ellenére és tudomásul vételével is szeretné bérlete azonnali újraindítását, kérem töltse ki jelen nyilatkozatot és bérletével együtt adja le pénztárunkban. Bérletét a következő munkanaptól újraindítjuk a március 16-án fennmaradó napok számával.

Nyilatkozat

A bérletek kérelem alapján történő meghosszabbításának határideje:

2020. szeptember 30.

2020. július 1-től ismét árusítunk bérleteket. A Szaunák zárva tartása miatt minden megvásárolt bérlet esetén, a vendégeknek aláírással hitelesítve kell nyilatkozni, hogy bérleteket a szauna hiányában is kívánnak vásárolni.

Tanfolyamok

  1. július 6-től újra elindulnak nyári és hétvégi tanfolyamaink. Ezekről további információkat honlapunkon találnak.

Márciusi iskolai, óvodai, délutáni, szenior és hétvégi tanfolyamainkra megváltott bérleteken megmaradt alkalmak megmaradtak. Amennyiben nyári tanfolyam során ezen alkalmak beszámítását kérik, kérem regisztrációt követően jelezzék beszámítási igényüket a gazdasagi@uszoda.kispest.hu e-mail címen.

Amennyiben nyári tanfolyamunkba nem kívánják beszámítani befizetésüket. Kérjük jelezzék visszafizetési szándékukat a gazdasagi@uszoda.kispest.hu e-mail címre. Visszafizetési kérelmükben kérjük mindenképp tűntessék fel a gyermek nevét, a tanfolyamot, amire járt, bérletének számát és a visszafizetés típusát (készpénz/utalás-ezesetben bankszámlaszámot is)

A bérletek kérelem alapján történő meghosszabbításának határideje:

2020. augusztus 31.

Augusztus 31. utáni visszatérítési igényt nem áll módunkban elfogadni.

Reumás beutalók

Reumás beutalók esetén a 3 hónap kihordási időt a leállás időtartamával kitoljuk, meghosszabbítottuk. 2020. július 1-től ismét lehetőség van Reumás jegyet és bérletet vásárolni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük