Hírek, Kiemelt

Kedvezményes úszójegy a mellrákbetegeknek

Kedvezményes jeggyel léphetnek be Kispesti Uszodába azok a hölgyek, akik emlődaganatban szenvedtek. A Mellrákfórum – Nem vagy egyedül! Alapítvány és az uszoda együttműködésének köszönhetően az alapítvány által kiállított kártyával bármelyik időszakban 900 forintért válthatnak úszójegyet az érintett hölgyek, sőt, havonta kétszer ingyenes edzéseken is részt vehetnek. Az úszás különösen ajánlott sportág a kezelések utáni időszakban.

Miért ajánlott az úszás?

Az emlődaganat esetén is bizonyított, hogy a sport nemcsak a megelőzésben játszik komoly szerepet, hanem a kezelések befejése után a felépülést is nagymértékben elősegíti, valamint erősíti az immunrendszert, sőt, a lelkünkre is jó hatást gyakorol. Az úszás azon sportágak egyike, amelyet a szakemberek a kezelések utáni időszakban akár minden napra ajánlanak, hiszen különösen jót tesz a letapadt mellizmoknak. Emellett kíméli az ízületeket, ami azoknak fontos szempont, akinek a hormonkezelés mellékhatásaként ízületi kopás jelentkezik.  A kezelés után azonban mindenképp érdemes kikérni a kezelőorvos véleményét a rendszeres sportolás megkezdése előtt.

Kedvezményes úszójegy

A Kispesti Uszoda és a Mellrákfórum – Nem vagy egyedül! Alapítvány együttműködésének köszönhetően az érintettek kedvezményes, 900 forintos úszójeggyel léphetnek be az uszodába bármelyik időszakban. A kedvezményre jogosító névre szóló kártyát az alapítvány állítja ki, igényléséhez nem kell mást tenni, mint eljuttatni az alapítványhoz a mellrákbetegségről szóló orvosi zárójelentést, amelyet az alapítvány szerződött onkológusa igazol vissza. A kedvezmény igénybevételéhez a kártyát az uszoda pénztáránál kell bemutatni.

Ingyenes mozgásterápiás foglalkozások

A Kispest Jövőjéért Egyesület támogatásával havonta két alkalommal – minden hónap második és negyedik vasárnapján 10 órától – ingyenes, oktató által vezetett foglalkozáson is részt vehetnek a Mellrákfórum Kedvezménykártyával rendelkező kispesti hölgyek. Ezekre a mozgásterápiás gyakorlatokra a belépés is ingyenes a Mellrákfórum Kedvezménykártya és a kispesti lakcímkártya felmutatása esetén.

Igénylés és fontos információk

A személyazonosságot és a lakcímkártyát a kedvezmény igénybevétele esetén az uszoda pénztárosa jogosult ellenőrizni.

A kedvezménykártya a Mellrákfórum – Nem vagy egyedül! Alapítványtól igényelhetők. Email: info@mellrakforum.hu.

További részletek és elérhetőségek a Mellrákfórum honlapján.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük