Hírek, Úszásról általában

Éremeső hullott a kispesti szeniorúszók nyakába

Mindössze három hónapja, lelkes sportolni vágyó úszók kezdeményezésére indultak be a Kispesti Uszodában is az országszerte egyre népszerűbb szeniorúszó-edzések (szeniornak számít az, aki betöltötte 25. életévét). Egyre gyarapodó kis csapatunkat a rendszeres testmozgás mellett a versenyzési lehetőségek is motiválják, így a múlt hétvégén Szentesen megrendezésre került II. Évindító Nemzetközi Szenior Úszóversenyen hárman is vízre szálltak az érmekért:
Goszták Evelin (az Iron Aquatics versenyzője) a II. korcsoportban tarolt, 3 egyéni aranyérme mellé egy váltóaranyat is szerzett
Tölgyesi Veronika (a Budapesti Delfinek színeiben) a III. korcsoport minden egyéni számában diadalmaskodott, vagyis 4 aranyérmet zsebelt be, sőt, egyéni összetettben a nőknél a 3. legeredményesebb versenyzőnek járó kupát is a gyűjteményében tudhatja
Szarka Richárd (szintén a Budapesti Delfinek versenyzője) a férfiak II. korcsoportjában egy aranyérme mellé két ezüstöt is akaszthatott a nyakába, ráadásul pillangóúszásban övé lett az abszolút győzelem is, vagyis a mezőny összes korcsoportjában induló összes férfi versenyzőjét sikerült maga mögé utasítania.
Időeredményeivel mindhárom versenyző sikeresen kvalifikálta magát az idei év legrangosabb viadalára, az augusztusban Budapesten megrendezendő Szenior Világbajnokságra.
A kispesti szenior edzések hétfőn és szerdán reggel 6 órától fél 8-ig tartanak, Darnyik Milán edző vezetésével. Minden kedves csatlakozni vágyót szeretettel várunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük