Hírek, Kiemelt

Oktatónk is indul a FINA Masters Világbajnokságon

Földi Róbert, a Kispesti Uszoda oktatója is részt vesz az augusztus 7-20 között megrendezett FINA Masters úszó világbajnokságon. A 35 éves úszó 200 m gyors, 200 m vegyes és 100 m pillangó számokban indul a szenior úszók világversenyén. Szurkoljunk neki és a többi magyar versenyzőnek együtt.

A vizes világbajnokság helyszínein rendezik meg augusztus 7-20. között a szeniorok világbajnokságát, a FINA Masterst közel tízezer versenyző részvételével. A Kispesti Uszoda oktatója is ott lesz, három számban is indul. A III. korcsoportban induló 1982-es születésű Földi Róbertnek 200 m gyorson augusztus 16-án, 200 m vegyesen és 100 m pillangón augusztus 17-én szurkolhatunk. A rendezvényekre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött; regisztrálni a FINA Masters oldalán lehet. Szurkoljunk kollégánknak és a magyar versenyzőknek a helyszínen!

Földi Róbert hatévesen kezdett versenyszerűen úszni, 1997-től a BVSC-hez igazolt, de 2000-ben egy komoly sérülés miatt abba kellett hagynia a versenysportot. Négy éve kezdett újra – immár szeniorként – versenyezni, többszörös magyar masters bajnok, két egyéni országos csúcsot tart. Legjobb nemzetközi eredményét a 2016-os londoni EB-n szerezte, ahol a 4×50-es mix gyorsváltóban bronzérmet nyert.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük