Hírek, Kiemelt, nyár

Mi készül a kertben? Részletek a külső medencékről

Immár uszodánkban is lehet majd hűsölni a nyári strandszezonban, hiszen két medence is épül az uszodakertben. A szabadtéri fürdési lehetőség mellett azonban még sok fejlesztéssel készülünk a legforróbb évszakra, így újfajta élményekkel várjuk majd vendégeinket.

 

Tavaly még messzire kellett utazni a kispestieknek, ha medencében hűsöléssel szerették volna tölteni a tikkasztó nyári napokat, de ennek vége, hiszen idén már a Kispesti Uszodában is maradandó nyári élményekkel gazdagodhatnak. Két fürdőmedence épül gőzerővel az uszodakertben, ahol a legkisebbektől a felnőttekig mindenki számára különböző kikapcsolódási lehetőségek nyílnak. A nagyobbik, 10 méter átmérőjű, új szabadtéri medencénkben a hűsölés mellett számos élményelem – talppezsgőztető, nyakzuhany, ülőmasszázs – teszi változatossá a lubickolást; míg a másik, 5 méter átmérőjű vízfelületben a legkisebbek számára kínálunk biztonságos nyári időtöltést.

A medencéken túl, a parton is új lehetőségek nyílnak minden korosztály számára, hiszen amellett, hogy felújítjuk az uszodakert zöldfelületeit, megújulnak és bővülnek a kerti játszótéri játékok is, sőt, új kerti büfé is nyílik a vendégek kiszolgálására. A szabadtéri szolgáltatásokat igénybe vevő vendégeink külön, a kertbe nyíló új öltözőket és a felújított kerti zuhanyzókat vehetik igénybe.

A jegyek

Filozófiánk, hogy minden vendégünk csak azért fizet, amit ténylegesen igénybe vesz, ennek megfelelően számos új jegytípust vezetünk be a strandszezontól. A meglévő beltéri úszó- és tanulómedence, valamint az új, kültéri szolgáltatások két külön zónát alkotnak, így aki csak a beltéri medencéket venné igénybe, továbbra is a már ismert jegyek és bérletek közül választhat. Aki csak az új, szabadtéri szolgáltatásokat és a kültéri medencéket használná, választhat az új egész napos, kedvezményes délutáni, illetve kedvezményes időkorlátos fürdőkert-jegyeink közül. Azokra is gondolunk, akik mindkét részt igénybe kívánják venni: számukra kombinált jegyeket kínálunk majd. Az új jegytípusokról és az áraikról később részletes tájékoztatást adunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük