Hírek, Kiemelt

Megérkezett a nyár a Kispesti Uszodába

Először a Pünkösdi hétvégére, utána viszont június 15-étől egész nyárra kinyitnak a Kispesti Uszoda külső medencéi. Csakúgy, mint tavaly, az élménymedencét és a gyermekmedencét speciális jegyekkel lehet igénybe venni. Az uszodakertet közkívánatra minden jeggyel és bérlettel látogathatják a látogatók.
Akár három órás hűsölés a kültéri medencékben
A tíz méter átmérőjű élménymedencét és az öt méteres gyermekmedencét sövény választja el az uszodakert többi részétől, és külön beléptető-kapun közelíthetők meg. A medencék használatához két különböző jegyet kell egyszerre megvásárolni. Először is szükség van egy úgynevezett egész napos jegyre vagy féléves/éves bérletre, amellyel az uszodakertet és a beltéri medencéket akár nyitástól zárásig használhatják. Emellett pedig egy „Külső medence kiegészítő jegyre” van szükség ahhoz, hogy a kültéri medencéket is igénybe vehessék. A kültéri medencék három órás turnusokban használhatók. A kiegészítő jeggyel egy turnus ideje alatt, tehát akár három órán keresztül korlátlan alkalommal léphetnek be a kültéri medencék területére.
Hétköznap délelőtt 8-tól 11 óráig iskolák és táborok használják a medencéket, hétvégén viszont reggel is használhatják a vendégek a medencéket. Ezen időszak után a turnusok 11 órakor, 14 órakor és 17 órakor kezdődnek. A 17 órás turnusra és hétvégén a 8 a órás blokkra is kedvezményesen lehet megvásárolni a kiegészítő jegyet.
A turnusok vége előtt 15 perccel a medencéket el kell hagyni. Mivel a medencék kapacitása korlátozott, az egyes turnusokra jegyet csak aznap, meghatározott időpontokban, korlátozott számban lehet váltani annak érdekében, hogy mindenki kényelemesen, kellemesen tölthesse a turnus három óráját a hűsítő medencékben. Időpontfoglalásra egyelőre nincs lehetőség.
Úszóknak
A hagyományos, 3 órán keresztül érvényes úszójegyekkel és -bérletekkel a beltéri medencék mellett az uszodakert is használható – a kültéri medencék kivételével –, így úszás után lehetőség nyílik napozásra, miközben a gyerekek használhatják a kerti játékokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük