Hírek, Kiemelt

Hétvégétől kinyit az uszodakert

Minden nap reggel 8-tól este 9-ig várja a Kispesti Uszoda felújított kertje a pihenni vágyókat 2017. június 3-tól. Az új játszóeszközöket, külső öltözőket máris birtokba vehetik az uszodakert vendégei. A tavasszal megépült kültéri medencéket a hatósági engedélyezési eljárások után, várhatóan június második felében adják át. A fejlesztésekkel együtt újfajta jegytípusokat vezet be az intézmény: az úszójegyekkel a beltéri medencéket, a kültéri medencék megnyitását követően  elérhető strandjegyekkel pedig  kertet használhatják a vendégek. A kedvezményes kombinált jegyekkel a benti úszómedencék és a kültéri szolgáltatások egyaránt igénybe vehetők.


A nyár beköszöntével kinyit a Kispesti Uszoda megújult kertje is, ahol a tavasz folyamán jelentős fejlesztéseket hajtottak végre, számos új elemmel bővültek a kültéri szolgáltatások. Az uszodakert 2017. júnuius 3-tól a nyári szezon végéig minden nap reggel 8-tól 21 óráig tart nyitva, míg az uszoda minden nap – hétvégén is – reggel 6-tól este 9-ig használható. A kertben új játszótér, új kültéri öltözők és megújult zöldfelületek várják a pihenni vágyó vendégeket, emellett várhatóan június második felében, a hatósági engedélyek megszerzése után megnyitják az új kültéri élmény- és babamedencéket és a kültéri büfét is. Június 16-ig 20 százalék kedvezménnyel vásárolhatók meg a kombinált úszójegyek, amelyekkel az uszodakert is használható.
A fejlesztésekkel együtt újfajta jegyeket és bérleteket vezet be az uszoda annak érdekében, hogy minden vendégnek csak azokért a szolgáltatásokért kelljen fizetnie, amiket igénybe vesz. A belső zónába szóló úszójegyekkel és -bérletekkel 3 órán keresztül használhatók a beltéri medencék, a szauna és a beltéri öltözők. A külső zónába szóló strandjegyekkel és -bérletekkel (amelyek a kültéri medencék megnyitását követően lesznek elérhetők) egész nap használhatók az uszodakertben elérhető szolgáltatások és játékok. A vegyes zónába szóló rendkívül kedvezményes jegyekkel pedig mind a két zóna igénybe vehető. A kedvezmény részleteiről a pénztárnál lehet tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük