Hírek, Kiemelt, Közzétételi kötelezzettség információk

Egyéni és intenzív oktatás a Kispesti Uszodában

Kedves Úszni vágyók Figyelem!

2020. novemberétől megújul egyéni és intenzív oktatási rendszerünk. Nagyobb rugalmasságot és személyre szabottságot nyújtunk, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő óra típust.

Óráinkat két kategóriába soroltuk: Intenzív és egyéni órák.

  • Intenzív órák
  • Egyéni órák

 

Intenzív órák:

Intenzív óráinkon szintfelmérés után személyre szabott edzési tervvel, előre egyeztetett időpontban oktatóink személyes felügyelete mellett történik az oktatás. Az oktatási időpontokon különböző tudásszinteken, egyszerre maximum 5 fő oktatása zajlik. Kezdő, újrakezdő vendégeinknek ajánljuk ezt az oktatási formát, mivel a személyre szabott edzés gyors, kézzel fogható eredményeket hoz.

Tanfolyam díja: 3.200 Forint/óra

 

Egyéni órák:

Oktatóink egyéni órákon is tudják segíteni a az úszni tanulni vágyókat. Az egyéni órákon 1 fő tanulóval 1 fő oktató foglalkozik. Csakúgy, mint intenzív óráinkon, szintfelmérést követően személyre szabott terv alapján történik az oktatás a tanuló által kitűzött személyes célok elérése érdekében. Lehet akár vízbiztonság elsajátítása, úszás korrekció, verseny felkészítés, oktatóink készen állnak a feladatra.

Tanfolyam díja: 4.500 Forint/óra

 

Egyéni és intenzív óráinkkal kapcsolatban a tanfolyam@uszoda.kispest.hu e-mail címen vagy a +3620/2905178 telefonszámon sportszervezőnk, Kila Márk tud további információt adni.

Elérhető időpontok: Hétköznap 6:00-15:00, hétvégén egész nap (medence foglaltságtól függően).

 

Várunk mindenkit szeretettel!

Kispesti Uszoda Csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük