Hírek, Kiemelt

Belső medence nyitás 2020.06.22.

Tisztelt Vendégeink!

 

Magyarország Kormánya és Kispest Önkormányzatának iránymutatásával és döntése szerint a Kispesti Uszoda 2020. június 22-én hétfőn újra kinyitja belső és külső medencéit.

Nyitva tartás

2020 június 22 és június 30 között minden nap

8:00 – 20:00

2020. július 1. és augusztus 30 között

Hétköznap:

06:00-21:00

Hétvégén

08:00-20:00

Létesítményhasználat

2020 június 22 és június 30 között külső és belső medencéink egyaránt nyitva tartanak. Közösségi helységeinkben (mosdó, öltőző) továbbra is létszám korlátozás van érvényben, valamint az egész létesítmény területén köteles minden vendég betartani a 1,5 méter védőtávolságot.

Szaunáink ezen időszakban NEM üzemelnek.

Szaunáink július 1-től történő nyitásával kapcsolatban később hozunk döntést.

Belépőjegyeink

2020 június 22 és június 30 között minden jegyünk 3 óra időtartamra érvényes

Felnőtt jegy:                                               1.500 Ft

Nyugdíjas/Diák jegy:                               1.000 Ft

Gyermek jegy:                                              800 Ft

Családi jegyek:

2 felnőtt + 1 gyermek:                              3.400 Ft

1 felnőtt + 2 gyermek:                               2.800 Ft

+ 1 gyermek:                                                  500 Ft

  1. július 1. után jegyeink a korábbi évekhez hasonlóan lesznek árusítva. részletekről a https://kispestiuszoda.hu/araink/ címen tájékozódhatnak.

 

Úszóbérletek

Negyedéves, féléves és éves bérleteink, melyek 2020. március 16-a után jártak le, továbbra sem érvényesek. A bérletek újraindítása kétféleképpen történhet:

  1. Alap újraindítás

Ameddig a létesítmény teljes egészében nem használható, a március 16-a előtti állapotban (szaunák), a bérletek nem lesznek érvényesek. Amint ez az állapot megszűnik és a létesítmény teljes egészében korlátozás nélkül használható lesz, a fennmaradó bérletek újraindíthatóak lesznek.

Az újraindítást személyesen az uszoda irodájában hétköznapokon 8-16 óráig vagy honlapunkon elérhető formanyomtatvány alapján online lehet kérvényezni.

A kieső időszakban ezt az opciót választó vendégeink részére kedvezményes jegyet biztosítunk bérletük felmutatása esetén.

  1. Újraindítás nyilatkozat alapján

Amennyiben vendégünk, a járványhelyzetből adódó korlátozó intézkedések ellenére és tudomásul vételével is szeretné bérlete azonnali újraindítását, kérem töltse ki jelen nyilatkozatot és bérletével együtt adja le pénztárunkban. Bérletét másnaptól újraindítjuk a március 16-án fennmaradó napok számával.

Nyilatkozat 

Tanfolyamok

  1. július 6-től újra elindulnak nyári és hétvégi tanfolyamaink. Ezekről további információkat itt találhat: LINK

Márciusi iskolai, óvodai, délutáni, szenior és hétvégi tanfolyamainkra megváltott bérleteken megmaradt alkalmak megmaradtak. Amennyiben nyári tanfolyam során ezen alkalmak beszámítását kérik, kérem regisztrációt követően jelezzék beszámítási igényüket a gazdasagi@uszoda.kispest.hu e-mail címen.

Reumás beutalók

Reumás beutalók esetén a 3 hónap kihordási időt a leállás időtartamával kitoljuk, meghosszabbítottuk. 2020. július 1-től ismét lehetőség van Reumás jegyet és bérletet vásárolni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük