Hírek, Kiemelt

2023. október tanfolyami regisztráció

2023/24-as tanévben  a Kispesti Uszoda délutáni tanfolyamaira minden résztvevőnek előzetesen regisztrálni szükséges.

Aki már szeptemberben járt tanfolyamunkra, annak nem kell újból jelentkezni.

 

Tanfolyam kezdete: 2023. Október 2.

 
Októberi pótjelentkezési időszak: 2023. 09. 11 – 2023. 09. 17.
 
 
Hétfőtől Csütörtökig, 3 időpontban, 16:00, 17:00, 18:00-tól, 4 szinten lesznek tanfolyamaink. Jelen jelentkezési lapon csak azok a csoportok szerepelnek, ahol vannak szabad helyek. AZ ITT FEL NEM TŰNTETETT CSOPORTOKBA NEM TUDUNK SENKIT FELVENNI!!
 
 
Minden csoportunkban SZIGORÚ létszám korlátozást vezettünk be, ezért oktató választás lehetőségét nem tudjuk figyelembe venni. A tanfolyamokat a jelentkezések sorrendjében töltjük fel. TANFOLYAMAINKRA 5 éven felüliek jelentkezhetnek.
 
ÁRAINK:
8 alkalmas bérletünk 15.000 Forint (testvérkedvezmény 500 Ft/gyermek)
4 alkalmas bérletünk 8.800 Forint  (testvérkedvezmény 250 Ft/gyermek)
 
Több gyermek regisztrálása esetén minden gyermeknek külön űrlapot kell kitölteni. A regisztrációs űrlap kitöltése körülbelül 5 percet vesz igénybe. A regisztrációhoz, amennyiben rendelkezik ilyennel, szükség lesz a gyermekek tanfolyami útlevelére és bérletére. Akinek nincs korábbról kártyája, az első tanfolyami időponton tudja az aktivált bérleteket (és útleveleket) átvenni.
 
Heti egy alkalmas bérletek esetén a nap-pár másik napján (Hétfő-Szerda, Kedd-Csütörtök), illetve pénteken van lehetőség hiányzást pótolni.
 
Heti két alkalmas bérletek esetén pénteken van lehetőség hiányzást pótolni. Jóváírást csak tartós hiányzás (egybefüggő 7 napon túl) esetén, egyedi kérelem és elbírálás alapján, orvosi igazolás ellenében van lehetőség érvényesíteni. Pozitív elbírálás esetén a befizetett összeget az elbírálást követő hónapban tudjuk jóváírni, pénz visszafizetésre nincs lehetőség.
 
Köszönettel,
Kispesti Uszoda
 
További információért kérjük keressen minket a tanfolyam@uszoda.kispest.hu e-mail címen vagy a +36202905178 telefonszámon.