Hírek, Kiemelt

2023. Március 27. NYITÁS

Tisztelt Vendégeink!

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a fenntartó Kispesti Önkormányzattal történt egyeztetések nyomán a Kispesti Uszoda tervezetthez képest korábban, 2023. március 27-én nyit.

Március 27-én hétfőn 6 órakor a megszokott rendben látogathatják intézményünket, ami azt jelenti, hogy medencéink mellett mindkét szaunánk üzemelni fog!

 

VÁLTOZÁSOK

A kényszer leállás ideje alatt több változás is történt az uszoda életében és használata tekintetében, melyet jelen cikkünkben részletezünk:

 

Légtechnikai fejlesztés

Örömünkre szolgál, hogy az aula és az öltözők sokéves problémáját sikerült megoldanunk azzal, hogy a pára elszívás és klimatizálás átalakításával és fejlesztésével ezeken a területeken vendégeink komfortérzetét növelő fejlesztéseket sikerült végrehajtanunk.

Kapuk áthelyezése

Szintén sokéves problémát sikerült orvosolnunk beléptetőkapuink cseréjével és áthelyezésével. A beléptetőkapuk átkerültek a lépcső aljára, mely üzemeltetési szempontból sokat fog javítani az uszoda használatán. A pénztár előtt található kaput használhatják elsősorban egyszeri belépésre jegyet váltó vendégeink, így a használat során felmerül bármilyen kérdésre pénztárosaink azonnal és készséggel állnak segítségre. A büfé felőli kaput használhatják vendégeink az uszoda elhagyására. Bérletes vendégeink bármelyik kaput használhatják be és kilépésre is. Az értékmegőrzés a kabinos helységből a pénztárba került áthelyezésre.

Áremelés

A megemelkedett rezsi árak és elszabaduló infláció miatt sajnálatos módon szükséges a jegy és bérletárak korrekciója

Jegy és bérletárainkat az alábbi linken tudja megnézni:

2023. Jegy és Bérlet árak

 

Bérletek meghosszabbításáról

Minden 2022. december 19. és 2023. március 26. közötti időszakban érvényes bérletek meghosszabbításra kerül.

 

A bérletek meghosszabbításának folyamatáról az alábbi linken tudhat meg részleteket:

Hosszabbítás részletei

A bérletek meghosszabbítását kizárólag csak 2023. május 31-ig lehet kérni!

Kérjük az egyszerűbb ügyintézés érdekében 2023. március 20-ig kérvényezzék a bérletük meghosszabbítását.

 

Tanfolyamokról

Délutáni úszótanfolyamaink 2023. április 3-án kezdődnek. Aki a decemberi tanfolyamon részt vett automatikusan fog díjbekérőt kapni április hónapra. Amennyiben újonnan szeretne valaki csatlakozni, azt minél előbb jelezze a tanfolyam@uszoda.kispest.hu e-mail címen.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük