Hírek, Kiemelt

Nyári Tábor a Kispesti Uszodában 2024.

  Kedves Vendégeink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024 nyarán is lehetőség nyílik a Kispesti Uszodában nyári táborozni Robi és Milán bácsi vezetésével.

 

JELENTKEZÉS

Korosztály: 6 éves kortól 14 éves korig

Úszástudás: nem szükséges, csak vízbiztonság

Táborunkat június 24-től augusztus 16-ig a nyár minden hetén a szokásos heti 5 napos rendszerben tartjuk.

A tábor díja:

40.000 Forint/turnus/fő

Testvérek esetén

36.000 Forint/turnus/fő

Részletek:

PROGRAMOK

Napi 2 úszás foglalkozás

Strandolás

Kerti játékok

Sportfoglalkozások

Egyesületi bemutatók

Kézműves foglalkozások

ÉTKEZÉS

A tábori ebédelés az uszoda közelében található Vass Lajos Általános Iskolában történik, a uzsonnázás pedig az uszoda kertjében. A tábor nem tartalmaz reggeli/tízórai étkezést, ezért kérjük, hogy amennyiben igény van erre, csomagoljanak gyermeküknek. Amennyiben speciális étkezési igény merül fel a táborozó gyermek esetében, kérjük a jelentkezési lapon az “allergiák” pontban részletezzék azt. 

JELENTKEZÉS/LEMONDÁS

A regisztráció véglegesítésével jelentkezésüket befogadjuk. A jelentkezést követően a megadott e-mail címre díjbekérőt küldünk. A díjbekérőben szereplő összeget a díjbekérőben szereplő módon (bankszámlaszámunkra, a díjbekérő számát közleményben megjelölve) szíveskedjenek elutalni.

Amennyiben több hétre jelentkezik, minden hétre külön regisztráció szükséges.

A JELENTKEZÉS CSAK A BEFIZETÉS MEGTÖRTÉNTE UTÁN SZÁMÍT VÉGLEGESNEK.

Tábori befizetést CSAK TELJES HÉTRE fogadunk el.

A tábor első napját megelőző több, mint 14 nappal történő lemondás esetén a befizetett összeg 100%-át visszatérítjük. A tábor első napját megelőző 14-7 nappal történő lemondás esetén a befizetett összeg 50%-át visszatérítjük. A tábor első napját megelőző 7 napnál rövidebb időn belül történő lemondás esetén nem áll módunkban visszatérítést biztosítani.

Lemondást minden esetben a gazdasagi@uszoda.kispest.hu e-mail címre küldött e-mailben tudunk elfogadni, mely tartalamazza a díjbekérő számát. BÁRMILYEN más fórumon történő lemondás nem számít hivatalos lemondásnak.

Táborral kapcsolatban bármilyen további kérdés esetén kérjük írjon a gazdasagi@uszoda.kispest.hu e-mail címre, amelyben legyenek szívesek megadni egy telefonos elérhetőséget.