Az épület

A Kispesti Uszoda 1988 óta fogadja vendégeit. Az épület befogadóképessége 480 fő. Az uszoda épületében zárt 33×16 méteres hideg vizű medence és egy 16×8 méteres tanmedence található. A beltéri medencékhez 250 személyes lelátó is tartozik, amely nagyszerű helyszínt nyújt versenyek megrendezésére. Az uszoda egy 2335 m2 méretű napozókerttel rendelkezik, számtalan kültéri szórakozási lehetőséggel.

Beltéri versenymedence

Beltéri versenymedencénk a vonatkozó előírásokat és szabványokat betartva, elsősorban a sportolás és a versenyzés igényeinek és céljainak megfelelően lett kialakítva.

  • Méret: 33×16 m
  • Sáv: 6
  • Vízmélység: 1,5-1,7 m
  • Vízhőmérséklet: 27°C

Beltéri tanmedence

TanmedKPU_4212encénk elsősorban úszásoktatás céljából létesített medence, babák és iskolás korú gyermekek részére, de korlátozott mértékben igénybe vehető lakossági szolgáltatásra.

  • Méret: 16×8 m
  • Vízmélység: 0,8-1,0 m
  • Vízhőmérséklet: 30°C

 

Wellness lehetőségek

A Kispesti Uszoda kiegészítő wellness szolgáltatásokkal is bővítette kínálatát, a szaunák mellett élményzuhany, trópusi esőztető, hideg vizes dézsa, többfunkciós zuhanypanel várja kikapcsolódni kívánó vendégeit.

Finn szauna

Méret: 8 személyes
Hőmérséklet: 75-90°C

Élményzuhanyok

A testi-lelki felfrissülés érdekében a szaunázás után különféle élményzuhanyok frissítő hatását élvezhetik nálunk. Válasszák akár a dézsazuhanyt, mely kiváló bőrünk intenzív lehűtésére egy forró finn szauna után. Vagy próbálják ki a trópusi élményzuhanyt, amely kellemes hőmérsékletű, jelentős mennyiségű vizet zúdít ránk, mintha egy heves zápor ömlene végig a testünkön. Frissüljön fel vagy relaxáljon nálunk!

Próbálja ki folyamatosan bővülő wellness szolgáltatásainkat!

Általános információk

Letöltés (PDF, Ismeretlen)

Az úszás, a sport javítja fizikai és szellemi teljesítményét, közérzetét.
Szánjon időt magára, tartsa karban testét!