Óvodás úszás

  • Helye TANMEDENCE
  • Időtartam 1 óra
  • Oktató Földi Róbert, Darnyik Milán
Nehézségi szint
  • Könnyű
  • Közepes
  • Nehéz

Kedves Hársfa, Szivárvány és Gyöngykagyló Ovis szülők!!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022/23-as tanévben is lehetőség nyílik óvodai keretek között úszás foglalkozások látogatására a Kispesti Uszodában.

Az úszásoktatás díja ebben a tanévben: 1.500,-/óra

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján az elszámolások, jóváírások rendszere bonyolulttá, sokszor követhetetlenné vált, emiatt úgy döntöttünk, hogy az idei évben– a korábbaiktól eltérően – az őszi időszakra október 1-től december 31-ig vonatkozóan szedjük be az úszásoktatás díját.

A 2022/23-as tanévre a jóváírás lehetősége megszűnik. Amennyiben úgy döntenek, hogy nem jön a gyermek úszni, nem áll módunkban visszafizetni a tanfolyam díját. Az őszi időszakban a tervezett alkalmak számánál kettővel kevesebb alkalom díját fizetik be, de ha minden alkalmat járnak úszni, így két alkalommal lehetőségük nyílik „ingyenesen” jönni azoknak akik minden órán itt lesznek, valamint akik kétszer hiányoznak, sem veszítik el befizetésüket.

Amennyiben gyermekük tartós betegség miatt nem tud jönni három hétnél hosszabb ideig úszni, akkor a gazdasagi@uszoda.kispest.hu e-mail címre legyenek szívesek elküldeni kérelmüket a gyermek nevével és az óvoda feltüntetésével.

Az idei évben csak átutalással lehet fizetni az úszásoktatás díját, amelyhez a megadott e-mail címre díjbekérőt fogunk kiküldeni.

Kérjük, hogy jelen űrlapot legyenek szívesek kitölteni, mert azzal tudják regisztrálni gyermeküket az úszásoktatásra.

Amennyiben bármilyen kérdésük lenne, a gazdasagi@uszoda.kispest.hu e-mail címen tudunk további információt adni úszásoktatásunkkal kapcsolatban.

Köszönettel

Kispesti Uszoda

Meet our Super trainers