Nyári Tábor 2022

 

Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket,hogy 2022 nyarán is lehetőség nyílik a Kispesti Uszodában nyári táborozni Robi és Milán bácsi vezetésével.

JELENTKEZÉS

Korosztály: 6 éves kortól 14 éves korig

Úszástudás: nem szükséges, csak vízbiztonság

Táborunkat június 20-tól augusztus 19-ig a nyár minden hetén a szokásos heti 5 napos rendszerben tartjuk.

A tábor díja:

30.000 Forint/turnus/fő

Testvérek esetén

28.000 Forint/turnus/fő

Részletek:

PROGRAMOK

Napi 2 úszás foglalkozás
Strandolás
Kerti játékok
Sportfoglalkozások
Kézműves foglalkozások

ÉTKEZÉS

A tábori ebédelést az uszoda közelében található Boczkó Étterem biztosítja, az uzsonnázás az uszoda kertjében történik. A tábor nem tartalmaz reggeli/tízórai étkezést ezért kérjük, hogy amennyiben igény van erre, csomagoljanak gyermeküknek.
Amennyiben speciális étkezési igény merül fel a táborozó gyermek esetében, kérem a lenti jelentkezési lapon az “allergiák” pontban részletezzék azt.
A tábor időtartama alatt a Kispesti Uszoda büféje nyitva tart.

JELENTKEZÉS/LEMONDÁS

Jelen regisztráció véglegesítésével jelentkezésüket befogadjuk. A jelentkezést követően az Ön által megadott e-mail címre díjbekérőt küldünk. Amennyiben átutalást jelölt meg, a díjbekérőben szereplő összeget a díjbekérőben szereplő módon (bankszámlaszámunkra, a díjbekérő számát közleményben megjelölve) szíveskedjenek elutalni.

Amennyiben több testvért regisztrál, minden testvérnek külön regisztráció szükséges.
Amennyiben több hétre jelentkezik, minden hétre külön regisztráció szükséges.

Amennyiben készpénzes/bankkártyás/szép-kártyás fizetési módot választott, a díjbekérőt kinyomtatva szíveskedjenek magukkal hozni és a Kispesti Uszoda pénztárába befáradni és a tábor összegét befizetni minden szerdán 14:00 és 18:00 között.

Egy tábori hét betelte után VÁRÓLISTÁRA iratkozásra van lehetőség. Lemondás esetén a várólistáról érkezési sorrend alapján töltjük fel a tábori heteket. A Várólistára való feliratkozás nem jelent jelentkezést. A várólistára való feliratkozókat e-mailen fogjuk felkeresni, ha felszabadul időpont.

A JELENTKEZÉS CSAK A BEFIZETÉS MEGTÖRTÉNTE UTÁN SZÁMÍT VÉGLEGESNEK.

Tábori befizetést CSAK TELJES HÉTRE fogadunk el.

A tábor első napját megelőző több, mint 14 nappal történő lemondás esetén a befizetett összeg 100%-át vissztérítjük.
A tábor első napját megelőző 14-7 nappal történő lemondás esetén a befizetett összeg 50%-át visszatérítjük.
A tábor első napját megelőző 7 napnál rövidebb időn belül történő lemondás esetén nem áll módunkban visszatérítést biztosítani.

Lemondást minden esetben a gazdasagi@uszoda.kispest.hu e-mail címre küldött e-mailben tudunk elfogadni, mely tartlamazza a díjbekérő számát. BÁRMILYEN más fórumon történő lemondás nem számít hivatalos lemondásnak.

Meet our Super trainers