2020 nyár a Kispesti Uszodában (Július 1-től)

Tisztelt Vendégeink!

 

A Kispesti Uszoda Július 1-től a következőképpen üzemel

Nyitva tartás

  1. július 1. és augusztus 31 között

Hétköznap:

06:00-21:00

Hétvégén

08:00-20:00

Létesítményhasználat

2020 július 1-től a Kispesti Uszoda medencéi továbbra is használhatóak. Külső medencéinket csak a „Strand” jegyekkel lehet használni. Külső medencéinken szigorú létszámkorlát érvényes. Az engedélyezett létszám elérését követően a jegyárusítás ideiglenesen szüneteltethető, valamint a  medencékben is kötelező az egyszeri maximális terhelési létszámkorlát betartani.

Szaunák

Szaunáink a COVID-19 járvány fennálló és esetleges jövőbeni veszélyei, valamint a szaunákban alkalmazandó létszám korlát miatt továbbra sem üzemelnek.

A szaunák üzemeltetésének lehetőségét folyamatosan vizsgáljuk. Amennyiben biztonságosan üzemeltethetőek, nyitásukról haladéktalanul intézkedni fogunk.

Belépőjegyeink

2020. Július 1-től továbbra is minden jegyünk 3 óra időtartamra érvényes

„Strand” jegyek: (belső medencék+külső medencék 3 óra időtartamban)

Felnőtt jegy:                                               2.000 Ft

Nyugdíjas/Diák jegy:                               1.300 Ft

Gyermek jegy:                                           1.000 Ft

Családi jegyek:

2 felnőtt + 1 gyermek:                            4.000 Ft

1 felnőtt + 2 gyermek:                            3.200 Ft

+ 1 gyermek:                                                  800 Ft

 

2020. július 1. után „ÚSZÓ” jegyeink a korábbi évekhez hasonlóan lesznek árusítva. részletekről a http://kispestiuszoda.hu/araink/ címen tájékozódhatnak.

 

Úszóbérletek

Negyedéves, féléves és éves bérleteink, melyek 2020. március 16-a után jártak le, továbbra sem érvényesek. A bérletek újraindításának módja:

Újraindítás nyilatkozat alapján

Amennyiben vendégünk, a járványhelyzetből adódó korlátozó intézkedések ellenére és tudomásul vételével is szeretné bérlete azonnali újraindítását, kérem töltse ki jelen nyilatkozatot és bérletével együtt adja le pénztárunkban. Bérletét a következő munkanaptól újraindítjuk a március 16-án fennmaradó napok számával.

Nyilatkozat

A bérletek kérelem alapján történő meghosszabbításának határideje:

2020. szeptember 30.

2020. július 1-től ismét árusítunk bérleteket. A Szaunák zárva tartása miatt minden megvásárolt bérlet esetén, a vendégeknek aláírással hitelesítve kell nyilatkozni, hogy bérleteket a szauna hiányában is kívánnak vásárolni.

Tanfolyamok

  1. július 6-től újra elindulnak nyári és hétvégi tanfolyamaink. Ezekről további információkat honlapunkon találnak.

Márciusi iskolai, óvodai, délutáni, szenior és hétvégi tanfolyamainkra megváltott bérleteken megmaradt alkalmak megmaradtak. Amennyiben nyári tanfolyam során ezen alkalmak beszámítását kérik, kérem regisztrációt követően jelezzék beszámítási igényüket a gazdasagi@uszoda.kispest.hu e-mail címen.

Amennyiben nyári tanfolyamunkba nem kívánják beszámítani befizetésüket. Kérjük jelezzék visszafizetési szándékukat a gazdasagi@uszoda.kispest.hu e-mail címre. Visszafizetési kérelmükben kérjük mindenképp tűntessék fel a gyermek nevét, a tanfolyamot, amire járt, bérletének számát és a visszafizetés típusát (készpénz/utalás-ezesetben bankszámlaszámot is)

A bérletek kérelem alapján történő meghosszabbításának határideje:

2020. augusztus 31.

Augusztus 31. utáni visszatérítési igényt nem áll módunkban elfogadni.

Reumás beutalók

Reumás beutalók esetén a 3 hónap kihordási időt a leállás időtartamával kitoljuk, meghosszabbítottuk. 2020. július 1-től ismét lehetőség van Reumás jegyet és bérletet vásárolni.