Hűsölj a Kispesti Uszodában VÁLTOZÁS!

Kültéri élmény- és gyerekmedence nyílik az uszodakertben

 

  1. júniusában megnyílnak a harmincadik születésnapját ünneplő Kispesti Uszoda kültéri medencéi, amelyeket immár egész nyáron használhatnak vendégek. Az új élménymedencét és gyermekmedencét újfajta, speciális jegyekkel lehet igénybe venni. Az uszodakertet közkívánatra minden jeggyel és bérlettel látogathatják a látogatók.

Az idén 30 éves Kispesti Uszoda kertjében megnyílik a két új kültéri medence, amelyeket újfajta jegyekkel használhatnak a vendégek. Az uszodakert szolgáltatásairól azoknak sem kell lemondaniuk, akik csak a beltéri medencéket veszik igénybe. Az uszoda vezetése olyan jegytípusokat dolgozott ki, amelyek révén mindenki csak azért fizet, amit használni szeretne.

Akár három órás hűsölés a kültéri medencékben

A tíz méter átmérőjű élménymedencét és az öt méteres gyermekmedencét sövény választja el az uszodakert többi részétől, és külön beléptető-kapun közelíthetők meg. Az új medencék használatához két különböző jegyet kell egyszerre megvásárolni. Először is szükség van egy úgynevezett egész napos jegyre, amellyel az uszodakertet és a beltéri medencéket akár nyitástól zárásig használhatjuk. Emellett pedig egy „Külső medence kiegészítő jegyre” van szükség ahhoz, hogy a kültéri medencéket is igénybe vehessük. A kültéri medencék három órás turnusokban használhatók. A kiegészítő jeggyel egy turnus ideje alatt, tehát akár három órán keresztül korlátlan alkalommal léphetünk be a kültéri medencék területére. A három órás turnusok délelőtt 8-kor és 11 órakor, délután pedig 14 és 17 órakor kezdődnek, azonban egyes hétköznapokon a reggel 8 órás turnus idején az uszoda nyári táborozói használják a medencét; ilyenkor erre a turnusra nem lehet jegyet váltani. A turnus vége előtt 15 perccel a medencéket el kell hagyni. Mivel a medencék kapacitása korlátozott, az egyes turnusokra jegyet csak aznap, meghatározott időpontokban, korlátozott számban lehet váltani annak érdekében, hogy mindenki kényelemesen, kellemesen tölthesse a turnus három óráját az új, hűsítő medencékben. Időpontfoglalásra egyelőre nincs lehetőség.

Érvényes éves és féléves bérlettel rendelkező vendégeink egész napos jegy váltása nélkül, csak a kiegészítő jegy megváltásával használhatják a medencéket, de csak bérletük 3 órás időtartamának erejéig.

VÁLTOZÁS!!

Egész napos jegyet váltott vendégeinknek lehetőség nyílik a büfé előtt található kapun a pénztárhoz újra sorban állni és több külső medence turnusra is jegyet vásárolni.

Külső medence kiegészítő jegy vásárlása esetén 10 és 14 év közötti vendégeink szüleinek nem kötelező szintén kiegészítő jegyet váltani kísérési céllal, amennyiben a szülők nem kívánják hazsnálni a külső medencéket.

Úszóknak

A hagyományos, 3 órán keresztül érvényes úszójegyekkel és háromhavi bérletekkel a beltéri medencék mellett az uszodakert is használható – a kültéri medencék kivételével –, így úszás után lehetőség nyílik napozásra, miközben a gyerekek használhatják a kerti játékokat.

 

Letöltés (PDF, 161KB)

  • Gergely Szalai

    Szégyen ami ott folyik a kispesti uszodába! Elsőnek is a kislányommal 4db belépőt kellett fizetni,hogy a kinti medencébe strandoljunk eggyet (3órát, még nem is egész nap mert 3órás túrnusok vannak,magyarul 3 óránként fizethettem volna rá)👌😂megkellett venni a benti részre is a jegyet amikor nem tudom ki az a hülye aki nyáron benti részt használja de ha használja is akkor lehessen már úgy venni jegyet,hogy csak bent vagy csak kint meg kombináltat ennek van értelme és nem lehúzás,de ami ma volt az komoly lehúzás,vettem 4jegyet abból kettőt nem használtunk mert nem mentünk be,negyed 2kor érkeztünk 4550-et fizettem és csak kettőkor használhattuk a medencét ez vicc addig meg malmoztunk! Miért nem lehet azt csinálni,hogy 3000Ft a belépő és mindenki azt csinál amit akar?! A másik fele meg az,hogy van egy felnőtt és egy gyerek medence és azért vannak a túrnusok mert nem bír el sok embert a medence😂😂😂😂haggyuk már voltam egy pár pesti strandon és vannak ott is kb ekkora medencék és még is elbír több embert! Ja és két kapunk kell átjutni,hogy a medencébe legyél mintha valami reptéren lennél😂😂😂nagyon dúrva! És akkor eljutunk az uccsó kapuig ott bejutunk le akarok ülni a gyerek medencébe és kitessékelnek nem majd a gyerekemmel nem megyek be a medencébe amelyikbe ő szeretne hát kiszopják, úgy,hogy 3órára kifizettem 4550Ft-ot! Ha reggel 8-tól ott lettünk volna este 9-ig akkor 7-8ezer lett volna a vége úgy,hogy 3óránként fizettem volna! Ja és jelzem ameddig mi ott tartózkodtunk senki nem használta a gyerek medencét,és a felnőtt be is max 15 ember volt! Bravó! Csak ennyit akartam!